Nia ervaringen

Nia is een bruisende, dansende fitness. Lees hier wat de deelnemers ervan vinden.

Nia Magic


Bij elke les Nia.... hoor ik de magische woorden ‘jouw dans, jouw lijf’ ... voel ik hoe fijn het is om te mogen bewegen hoe ik wil ... ervaar ik dat ik zelf mag aangeven hoe ver ik een dansstapje mag zetten... mag ik zijn wie ik ben!


***

Nu ik een tijdje Nia dans, kan ik in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat ik zie.


***

Sinds ik Nia dans, voel ik me zelfzekerder, ook in mijn werk.


***

Mijn Nia avond is heilig; familie en werk moeten dan echt wijken!


***

Hoe meer ik Nia beoefen hoe ontspannender ik het vind en ontdek wat een heilzame uitwerking het heeft op lichaam en geest.


***

Nia is gewoon geweldig, ook voor oudere personen zoals ik. Héél je lichaam komt in beweging en dit op je eigen tempo !


***

Ik wil je toch  even laten weten dat jij met de Nialessen kleine mirakels verwezenlijkt.... Ik kon vorig jaar mijn armen niet opheffen, en ik fiets nu na een uur intensief bewegen vrolijk naar huis!


***

Ik heb nooit gedanst, en nooit willen dansen omdat ik me daar helemaal niet goed bij voelde, maar nu kan ik een uur heel erg genieten. Als je dan weet dat ik heb enkele weken geleden zelfs op de dansvloer gestaan (!!!), dan mag je er gerust van uitgaan dat jouw lessen ongelooflijk veel vruchten afwerpen ! 


***

Je voelt je zo vrij als een vogel in de lucht. Een aanrader voor iedereen, zeker voor hen die van ritme en een blij gevoel houden.


***

Ik heb voor het eerst kennisgemaakt met Nia in jouw workshop. 't Was een geweldige ervaring! Ik heb dit weekend nog veel 'nagedanst' in mijn living! De flow zat er gewoon in!


***

Ik heb zelf al heel veel aan je lessen gehad en ik denk dat het mijn vriendin ook

echt zal aanspreken en deugd doen.


***

Dit is de eerste keer dat ik een beurtenkaart volledig opgebruik!


 

Over Nia Moving to Heal


'Dankzij Nia moving to Heal bij Marianne is niet alleen mijn lichaam maar ook mijn geest op een zachte manier in beweging gekomen en ben ik op het nippertje aan een burn-out ontsnapt. Ik heb weer contact gemaakt met het vrolijke en speelse in mezelf en daardoor de kracht gevonden om dingen in mijn leven te veranderen. 10 kilo lichter, ook in mijn hoofd.


***

Ik had het gevoel dat ik zelf niet meer aan het stuur stond van mijn bewegingen. Al na 3 M2H lessen voel ik dat ik weer op de goede weg ben om bewuster te bewegen en ervaar ik weer de vreugde van bewegen die ik vroeger had.


***

Eindelijk, na al die jaren iets gevonden, wat ik aankon en vooral graag deed; misschien de nostalgie van terug het gevoel van dansen te hebben...


***

Ik vind het moeilijk om mij van mijn werk en mijn computer los te maken en in beweging komen. Dankzij Nia Moving to Heal heb ik de indruk dat mijn spieren na een paar weken minder pijn doen.Ease of Movement - Marianne Schenck - Laarstraat 89 - 2610 Wilrijk  - 0488 21 75 44 - marianne@easeofmovement.be - BE0826633406